Over mij

Mijn naam is Gerda Bakker( 1964).

Ik ben woonachtig in Den Hoorn (naast Delft). Ik ben werkzaam in het Rudolf Steiner verpleeghuis als biografisch coach en heb een eigen praktijk aan huis.

Ik ben gehuwd, moeder van drie volwassen kinderen en oma van een kleindochter.

Mijn vierjarige studie voor biografisch/ levensloop coach, heb ik gevolgd aan het instituut voor biografiek, te Driebergen.

Na vele jaren( ruim 25 jaar) in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe stap.

Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige en opleidingsfunctionaris, heb ik een schat aan ervaring en mensenkennis opgedaan.

Als biografisch coach in het Rudolf Steiner verpleeghuis, voer ik gesprekken met de oudere bewoners en hun familie/ mantelzorgers. Ook geef ik les als docent levensloopkunde.

In mijn eigen praktijk werk ik graag met groepen aan de biografie  d.m.v  cursussen. De ervaring leert dat het samen kijken naar je eigen biografie leerzaam en verrijkend kan zijn. Ook werken we in iedere cursus aan een ander thema dat voor ieder persoonlijk kan worden ingevuld.

Mijn doel is om mensen te helpen hun levensvragen te kunnen beantwoorden en op zoek te gaan naar hun drijfveren en de rode draad in hun leven en te kijken waar de knelpunten liggen.

Welke richting ga ik uit, wat zijn mijn drijfveren en hoe onderzoek ik mijn eigen biografie?

Hoe leer ik antwoorden te vinden uit mijn eigen biografie om de (rode) draad weer op te kunnen pakken.